Scoala de Patinaj din Mall AFI Cotroceni

Iata ca s-a implinit un an de cand am deschis aceasta scoala pe cel mai mare patinoar dintr-un mall ‘romanesc’. 🙂

Ca un bilant, ne-au trecut prin maini peste 200 de copii dintre care 80 sunt fideli si consecventi, vreo 50 vin cand ii aduc parintii (a se citi „cand pot parintii’) iar restul care s-au pierdut, fie erau prea micuti, fie si-au pierdut (speram temporar) interesul pentru aceasta activitate. 🙂 In orice caz, a fost un an de succes. Am avut si prima selectie pentru performanta unde rezultatele au fost foarte multumitoare pana acum, am avut showuri lunare, verificari, concursuri, festivitati, cadouri, dulciuri, plimbari, pozeeee si mini cantonamente. Ce poate fi mai frumos?! 🙂

Ma bucur nespus sa vad ca orele noastre de patinaj atrag multi pitici si ca acestia se distreaza si invata in aclasi timp si, mai ales, ca revin cu mare placere de fiecare data. Copiii sunt o minune si trebuie pastrati asa!

In aceeasi masura ma bucura si consecventa ‘fetelor mele’ adica a sportivelor amatoare- adulte care prin perseverenta si autodisciplina au reusit sa evolueze fantastic acum fiind capabile sa tina chiar si demonstratii de patinaj. Bravo fetelor! Sunteti dovada vie ca unde exista vointa si placere, lucrurile sunt posibile!

E perfect cand vezi ca resusesti sa influenteti ceva in domeniul care nu te lasa sa dormi ci te face sa visezi cu ochii deschisi!  BTW, avem uniforma! Da, copiii in turcoaz sunt ai Scolii de Patinaj Cotroceni!

In continuare, imaginile spun totul! 🙂 Vezi aici programul cursurilor de patinaj.

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

~ de Andreea-Cristina Ionescu pe ianuarie 14, 2011.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: